Štěňátka 2014:



Vrh „Y“ Donnevara

4 pejsci, 1 fenka, nar. 18.1. 2014

Štěňátka jsou v nových domovech. Yarssan, Ycor a Yannis, každý v jiném kraji ČR. Yodrick a Yvory vycestovali do Německa.

Pěkný vyrovnaný vrh krásných zdravých štěňátek. Fenka při narození 500 g, pejsci 530-600 g. Štěňátka s předpoklady pro všestranné využití, dle zájmu majitele: výstavy, výcvik, různé psí sporty, případně chov po splnění bonitace. V každém případě však budou vynikajícími kamarády a společníky do rodiny a skvělými hlídači.

PsiFenky
YarssanYannis
Ycor
Yodrick
Yvory



M: Nataly Cheryl Donnevara - dlouhosrstá, HD 1/1, ED 0/0, 61 cm

Český šampion, Český junior šampion, Klubový šampion, Slovenský šampion, Světová vice vítězka.

BIG IV, BOB, CACIB, CAC ČMKU, Nejlepší mladý plemene, Nejlepší mladá fena, 2× Res CACIB, 5× CAC ČR, Res CAC, 4× CAC SK, 3× CAJC, 3× VN 1.

Světová výstava 2009: V1, CAC (14 fen ve třídě), Res CACIB
Středovýchodoevropská výstava 2010: V1, CAC.



O: Chiko z Blatenských luk – dlouhosrstý, HD 0/0, ED 0/0, 64 cm, MDR1 +/+, DM N/N

Český junior šampion.

BOB, Res CACIB, 2× BOJ, 2× CAC, Res CAC, 4× CAJC, 2× VN1.

Za krycím psem jsme tentokrát cestovali 400 km, jako vždy s cílem, aby štěňátka byla co nejkvalitnější. Chiko je velmi mladý pes, úspěšný na výstavách. Co je pro nás důležitější, jsou bezvadné zdravotní výsledky nejen Chika a jeho rodičů, ale také všech vyšetřených sourozenců. Dalším kladem je ideální výška a temperamentní vyrovnaná povaha.
Chiko i Chery mají oba pěknou hustou a dlouhou srst, vynikající pigment, ladný pohyb a výrazné krásné hlavy s výborně nesenýma ušima, takže ani u jejich potomků by tomu nemělo být jinak.



Fotky štěňátek Další foto Chika Rodokmen štěňátek



štěňátka