Štěňátka 2009:

Vrh „P“ Donnevara

4 pejsci, nar. 21.7.2009

Poprve se nám ve vrhu narodili samí kluci. Partička správných nezbedů, hravých, temperamentních a mazlíků zároveň. Moc krásná štěňátka s dokonalým pigmentem. Všechna zůstala v ČR a tak se těšíme na setkání na svodu mladých


Psi
 Palmiro Derryl - DS  Perseo Sean - KS
 Phill Targo - KS Praddy Jack - KS



M: Genny Lee Donnevara - krátkosrstá, HD 0/0, 61 cm
Vítěz střední a východní Evropy, Šampion ČR, SR, Junior šampion ČR, SR, Klubový šampion, Klubový vítěz 2005, Nár. vítěz 2003, 2005, 7× BOB, 2× CACIB, 3× Res CACIB, 17× CAC, CACA, CAC VDH, 6× Res CAC, Res CACA, 8× CAJC, MISS 2003, Nejlepší dorost 2002.
Zkoušky: ZOP, ZPU 1.

O: Apollo z Nového Malína - krátkosrstý, HD 0/0, ED 0/0, 64 cm
Šampion ČR, Klubový šampion, BIS, 2× BOB, Vítěz speciální výstavy 2009, 3× Národní vítěz, BIG - 5 , 9× CAC, 2× Res CAC, Výborný 3 - Světová výstava BBI 2007, Velmi nadějný.

Apollo je mladý tříletý pes velmi pěkné stavby těla a výrazného tmavého pigmentu. Byl uchovněn v dubnu 2009 s vynikajícím bonitačním kódem. Genny je skvělá zkušená fena, která své kvality v chovu již prokázala zdravými a úspěšnými potomky. Štěňátka po těchto rodičích očekáváme převážně krátkosrstá, výborně pigmentovaná s předpoklady pro všestranné využití (sport, výstavy, chov). Naším nejdůležitějším očekáváním je, aby pro nové majitele byla především rodinnými psy, kamarády, členy jejich lidské smečky.




Foto štěňátek Další foto Apolla Rodokmen štěňátek



Vrh „O“ Donnevara

2 pejsci, 2 fenky, nar. 27.3.2009

Krásná štěňátka se sytým pigmentem. Velmi přátelská, kontaktní, hravá, temperamentní a skutečně "vymazlená".
Tato štěňátka byla zadaná už brzy před narozením. Všechna žijí v rodinách v ČR.


PsiFenky
 Orfano - KS Orianna Neeo - KS
 Orry Orson - DS Ozzie - KS



M: Kelly Nice Donnevara - krátkosrstá, HD 1/1, 59 cm
Klubový šampion, Klubový vítěz 2006 + BOB + BIS - Vítěz Klubové výstavy, 6× CAC, 2× Res CAC, V - Světová výstava BBI 2007, Nejlepší dorost 2005.


O: Alf od Vlkošského mlýna - krátkosrstý, HD 1/1, ED 0/0, MDR 1 +/+ , 65 cm
Klubový šampion, Šampion SR, Vítěz Slovenska, BOB, CACIB ČR, CACIB SR, Res CACIB ČR, 2× Krajský vítěz, 4× CAC, 5× Res CAC, Vítěz třídy.
Zkoušky: ZOP, ZVP1, ZZO.


Alfa jsme si pro krytí vybrali z těchto důvodů: je to naprosto zdravý, silný, sportovně založený pes s vyrovnanou povahou a typickým exteriérem pro plemeno, s výborným pigmentem, tmavým okem. Kromě klasického sportovního výcviku a závodů (poslušnost, stopa, obrana) s velikým nadšením běhá coursing. Je velmi pracovitý, poslušný a vytrvalý. Výborný stopař a aportér. Jako jediný bílý ovčák v ČR má složenou zkoušku vytrvalosti psa na 40 km.


Štěňátka z tohoto spojení by měla být pěkného exteriéru (kompaktní postavy, tmavý pigment) a vyrovnaných temperamentních povah s předpoklady pro sportovní výcvik, výstavní kariéru a samozřejmě pro úlohu skvělých rodinných psů. Jsou to úplně první štěňátka po Alfovi.


Foto štěňátek Další foto Alfa Rodokmen štěňátek






štěňátka