Štěňátka 2016

Vrh „B“ Donnevara

1 pejsek a 3 fenky, nar. 20.1. 2016

Jedná se o prověřené opakované spojení z roku 2013. Stejně jako ve vrhu X, i tato štěňátka se již narodila s dokonale černým pigmentem na všech polštářcích tlapek. Vzhledem k počtu byla miminka hodně velká (550-605g). Vyrostla z nich úžasně hravá, temperamentní a přátelská štěňátka. Dlouhosrstí s opravdu bohatou dlouhou srstí a jedna holčička typicky krátkosrstá. Pejsek měl už v 5 týdnech správně sestouplá varlátka. Všichni se správným skusem, plným mléčným chrupem a bezvadným pigmentem (černé sliznice, tlapky, drápky, bříško, vnitřní ucho, tmavé oči).

2 ze štěňátek mají domovy na opačných koncích republiky (Děčín a Slušovice), jednu fenku máme jen 6 km „daleko“ a Britney je naše

PsiFenky
 Brix  - dlouhosrstý  Beatrice - dlouhosrstá
   Bellisara - dlouhosrstá
   Britney - krátkosrstá (PDS)


M: Nataly Cheryl Donnevara - dlouhosrstá, HD 1/1, ED 0/0, 61 cm

ČESKÝ ŠAMPION, ČESKÝ JUNIOR ŠAMPION, KLUBOVÝ ŠAMPION, SLOVENSKÝ ŠAMPION KRÁSY, SVĚTOVÁ VICE VÍTĚZKA
BIG IV, BOB, 2× CACIB, 2× CAC ČMKU, Nejlepší mladý plemene, Nejlepší mladá fena, 2× Res CACIB, 6× CAC ČR, 3× Res CAC, 4× CAC SK, 3× CAJC, 3× VN1.
Světová výstava 2009: V1, CAC (14 fen ve třídě), Res CACIB
Středovýchodoevropská výstava 2010: V1, CAC


O: Ares z Nového Malína – středně dlouhá srst, HD 0/0, ED 0/1, 64,5 cm

Na výstavách výborný. Na podzim 2014 absolvoval rebonitaci s ukázkovým bonitačním kódem.

Arese je radost vidět, jak vypadá ve věku více než 9 let. Stále krásný sebevědomý pes. Výborně stavěný, s pevným hřbetem, čistě bílou srstí a dokonalým pigmentem i v zimním období. Svou vitalitou, hravostí a skvělou kondicí působí dojmem psa čtyřletého.

Ares z Nového Malína Nataly Cheryl Donnevara



Fotky štěňátek Další foto Arese Rodokmen štěňátek



Vrh „A“ Donnevara

5 pejsků a 4 fenky, nar. 18.1. 2016

První Jackinčin vrh, početný a hmotnostně vyrovnaný (všichni kolem 400g). Krásná štěňátka s výborným pigmentem, všechna kompletní mléčný chrup a nůžkový skus, všichni pejsci sestouplá varlátka. Povahově velmi milá a kontaktní štěňátka, milující všechny lidi.

Arlene žije v Bratislavě a mnohé vycházky si užívá společně s naší loňskou fenkou Zetty, jsou z nich velké kamarádky. A to se předtím jejich majitelé vůbec neznali . Všechna ostatní štěňátka mají domovy v různých koutech České republiky, na západě nedaleko německé hranice až po Opavsko na severovýchodě. Adwin je v rodině u Prahy druhým pejskem z našeho chovu, první byl Hornet Daxen, který dělal majitelům radost 12 let. I z tohoto vrhu jedna fenka rozšířila řady běloušků v našem okrese.

PsiFenky
 Adwin - krátkosrstý (PDS) Adele - dlouhosrstá
 Antares - dlouhosrstý  Alison - krátkosrstá (PDS)
 Arden - dlouhosrstý  Angeline - dlouhosrstá
 Archie - dlouhosrstý  Arlene - dlouhosrstá
 Axel - krátkosrstý (PDS)      



M: Xarria Jackie Donnevara – středně dlouhá srst, HD 0/0, ED 0/0, 61,5 cm

ČESKÝ GRAND ŠAMPION, ČESKÝ ŠAMPION, ČESKÝ JUNIOR ŠAMPION, KLUBOVÝ ŠAMPION, SLOVENSKÝ ŠAMPION KRÁSY, SLOVENSKÝ ŠAMPION KRÁSY MLADÝCH, VÍTĚZ SPECIÁLNÍ VÝSTAVY, KLUBOVÝ VÍTĚZ, NEJLEPŠÍ MLADÝ SPECIÁLNÍ VÝSTAVY, VÍTĚZ KLUBOVÉ VÝSTAVY SK, KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH SK, 2× NÁRODNÍ VÍTĚZ, KRAJSKÝ VÍTĚZ
BIG I, BIG, III, BIG IV, 6× BOB, BOS, 5× BOJ, 2× CACIB, 4× Res CACIB, 3× CAC ČMKU, 12× CAC, Res CAC, 2× Vítěz třídy, 7× CAJC, Výborná - Evropská výstava, VN1


O: Barnet Abraska – dlouhosrstý, HD 1/0, ED 0/0, 62 cm, MDR1 +/+, DM N/N

CACIB, CAC ČMKU, Res CACIB, Krajský vítěz, 3× CAC, 2× Res CAC, CAJC, Vítěz třídy.
Zkoušky: ZZO, ZZO 1, ZOP, ZM, Canisterapeutické zk.

Bárny je téměř čtyřletý všestranně vedený pes. Daří se mu na výstavách i na poli pracovním. Jeho hlavním posláním je canisterapie, kterou se svou majitelkou vykonává aktivně a pravidelně, převážně u postižených dětí. Vzhledem je to pes střední konstituce s žádanou výškou, správného úhlení, výborně osvalený, s tmavým pigmentem a pěkným výrazem. Jeho největší předností je jeho skvělá povaha.

Barnet Abraska Xarria Jackie Donnevara



Fotky štěňátek Další foto Barneta Rodokmen štěňátek



štěňátka